Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése az R-COOP 3 Kft-nél

rugalmas-csaladbarat-foglalkoztatasi-modszerek-bevezetese-az-r-coop-3-kft-nel.jpg

A kedvezményezett neve: R-COOP 3 Termelő és Kereskedelmi Kft.
A projekt címe: „Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése az R-COOP 3 Kft-nél"
A támogatás összege: 9 100 000 Ft
A támogatás mértéke: 100%

 
A projekt tartalmának bemutatása:

Az R-COOP 3 Kft.  a megalakulástól (1994) kezdődően az élelmiszergyártáshoz kapcsolódott, jelenleg ételízesítők előállításával, fűszerek bércsomagolásával, valamint az ezekhez kapcsolódó kereskedelmi tevékenységekkel foglalkozik.

Az R-COOP 3 Kft.  legfontosabb célja, hogy nagyobb hangsúlyt helyezzen a saját termékeire, illetve innovatív megoldásokat hozzon a gyártásba, amellyel még versenyképesebbé válhat az élelmiszergyártás piacán. A termékportfólió jelenleg is átalakulás alatt áll, a fűszerek mellé a sütési, főzési kellékanyagok és a tartósítószerek is bekerültek.

Megalakulásuk óta a munkavállalói létszám folyamatosan emelkedett, jelenleg közel 50 főt alkalmaznak, akik saját területükön releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek, körükben jelenleg is van 9 munkavállaló, akit rugalmas foglalkoztatási formában foglalkoztatnak.

Jelen projekt keretében 11 fő munkavállaló munkakörét rugalmasítjuk, ehhez mentor segítségét is igénybe vesszük. Külső szakértő segíti vállalkozásunkat a belső szabályzatok elkészítésében. A rugalmas munkavégzés eredményes adaptálásához kapcsolódóan a munkavállalók és a vezetőség összesen 26 képzési alkalmon és 20 műhelymunkán vesz részt. A rugalmas munkavégzéshez kapcsolódóan eszközbeszerzésre is sor kerül.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.02.28.
Projektazonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00463

vissza