Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára

komplex-vallalati-technologiafejlesztes-mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-szamara.jpg

A kedvezményezett neve: R-COOP 3 Termelő és Kereskedelmi Kft.
A projekt címe: „Komplex fejlesztés az R-COOP 3 KFT.-nél”
A támogatás összege: 15 282 000 Ft
A támogatás mértéke: 40%A projekt tartalmának bemutatása:


Vállalkozásunk a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázaton 15,28 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A projekt összköltsége 38,97 millió Ft.


A fejlesztés az R-COOP 3 Kft. szegedi telephelyén valósul meg, társaságunk logisztikai bázisát érinti. Logisztikai központunk működési ideje a gyártással egyidejű, Just-in-time rendszer, mely lehetővé teszi a gyártás azonnali kiszolgálását, kontrollját és adminisztrációját. Az adatfolyamatok követésével az anyagfelhasználás hatékonysága jelentősen javítható, a ráfordítás és az önköltség csökken, ennek következtében az üzemi eredmény rövidtávon javul.


A projekt megvalósításával a munkavégzés a munkavállalók részére biztonságosabb, korszerűbb és igényesebb munkakörülményeket és munkaeszközöket tudunk biztosítani, így a működési feltételek kedvezőbbek, növelni tudjuk versenyképességünket a piacon, rövidebb határidőre tudunk szállítani, és a fentiek miatt várhatóan eredményünk és árbevételünk növekedni fog.


A projekt tervezett befejezési dátuma: 2014.02.01.
Projektazonosító száma: GOP-2.1.1-12/B-2013-0286

vissza